OFFLINE boat: approval is needed for booking (1 workday)!
ONLINE boat: you can book it within 2 min!

Content

Letölthető dokumentumok

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat részletesen leírja, hogy mire használhatjuk az Ön által megadott adatokat.
Lényegében: nem osztjuk meg mással az adatait, csak - sikeres foglalás esetén - a bérbeadóval vagy tanfolyamszervezővel; ugyanabban a pillanatban Ön is megkapja a bérbeadó/tanfolyamszervező elérhetőségét, ez segíti a sikeres kapcsolatfelvételt és a számlázást. Hírlevelet pedig csak akkor küldünk, ha feliratkozott rá. Részletesen itt elérhető.

 

Általános szerződési feltételek

Az ÁSZF-ben találja a portál használatával kapcsolatos tudnivalók teljeskörű leírását.
Lényegében ez a dokumentum leírja, hogy mi a közvetítő által nyújtott szolgáltatás. Foglalás előtt kérjük olvassa el, a dokumentumban írtak elfogadása feltétele a foglalásnak. Itt elérhető.

 

Fizetési feltételek

Kártyás fizetés: A CIB Bank által készített dokumentum a kártyás fizetés módját írja le. Lényegében a CIB Bank is biztosítja Önt arról, hogy mi, azaz a bookaboat portál, nem férünk hozza az Ön kártyaadataihoz, csak a tranzakció sikeréről ill. sikertelenségéről kapunk tájékoztatást; valamint leírja a banki felület működését és az elfogadható kártyatípusokat. Bővebben itt elérhető.

Banki átutalás: Fizethet banki átutalással vagy banki befizetéssel is, ebben az esetben 2 munkanapig tarjuk Önnek a megkezdett foglalást, addig kell az összegnek a számlánkra megérkeznie. Számlaszámunkat a Kapcsolat menüpont alatt találja. 
Follow in Hungarian: bookaboat on facebook
Follow in English: bookaboat on Twitter

Send me weekly offers: 
Registration

 

 Send me a quote